6 de jul. 2010

Ja torno a ser-hi



El 15 de maig del 2009 se'm va complicar la feina. En teoria se'm va descomplicar el 14 de maig d'enguany, però pel que sembla sempre s'arrossega una desubicació que fa que costi reprendre coses que havies deixat forçosament aparcades, com aquest blog. Ara hi torno i constato que algunes persones hi han entrat durant aquests mesos d'inactivitat blogaire. Gràcies per l'interès.

Ara em pertoca tornar a visitar els altres blogs que seguia i retrobar amics i amigues que no han fet cap pausa com la meva i descobrir-ne de nous. Hauré he de saltar amb més o menys fortuna el parèntesi immens de més d'un any en què han passat tantes coses, on aquest blog ha sobreviscut amb el comentari del partit Barça-Athletic de la Copa del Rei, que ha estat a la primera trinxera per rebre els que hi entraven. Hauré de recomençar com si no hagués passat res, però de ben segur que parlaré de tot.

Que tothom hi sigui benvingut.


(La foto es va fer diumenge passat. És una taula en una terrassa d'una casa a la Vila Vella de Tossa. Una taula que convida a menjar i beure, a xerrar. També a escriure. La Mediterrània en estat pur.)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada